Amdenta | Specialistkliniken

Tandvård och käkkirurgi med professionellt omhändertagande och med patientens bästa i fokus


Forskning - Utbildning

Vi bedriver även forskning på vår klinik och erbjuder utbildning inom tandvård och käkkirurgi.
Över 40 års erfarenhet, alltid med patientens bästa i fokus

Amdenta Specialistkliniken slog upp sina portar till kliniken 2017.  Vi bidrar tillsammans med över 40 års erfarenhet inom tandvård och käkkirurgi. Flertalet av dessa yrkesår har spenderats på olika universitetssjukhus. Denna gedigna erfarenhet och yrkesvana ger oss möjligheten att erbjuda ett komplett utbud av behandlingar inom dessa områden. Oavsett vad vi hjälper dig med här hos oss på kliniken kan du räkna med ett professionellt omhändertagande där du som patient alltid är i fokus.

Amdenta  ligger centralt i Linköping,  lokalerna är i markplan och handikappanpassade, vilket gör att alla patienter har möjlighet att besöka oss.

På kliniken bedriver vi även forskning. Vi  håller oss ständigt uppdaterade, för att ge bästa möjliga vård till dig som patient. Du ska kunna känna dig trygg  hos oss, få fullständig information om din mun, dina tänder, ditt status och dina möjligheter. Vi strävar alltid efter att ge och utföra det bästa inom tandvård, estetiska behandlingar och käkkirurgi. Självklart är Amdenta också ansluten till Försäkringskassan och vi gör alltid individuellt utformade behandlingar för att garantera att dina behov och önskemål uppfylls. Innan din eventuella behandling påbörjas får du ett kostnadsförslag från oss.

Vi erbjuder även utbildning samt föreläsningar som en del av klinikens verksamhet. Du är varmt välkommen att höra av dig till oss så berättar vi mer om just den här biten av Amdenta Specialistklinikens verksamhet.

Följ oss i sociala medier!